HR Dienstverlening​

Bij Uitvaart Divers houden we van co-creatie.

We zijn nieuwsgierig naar de context van uw organisatie. U kent de business en wij verstaan het HR vak. Samen komen we in beweging om uw organisatie en medewerkers te laten groeien.

 Externe veranderingen, wijzigingen in klantbestanden en innovaties zijn impactvolle uitdagingen voor de uitvaartbranche. Wij helpen u om deze uitdagingen te verbinden aan uw strategische visie en implementatie op de werkvloer. Uitvaart Divers is bedreven in strategische HR thema’s op het snijvalk van human care vraagstukken als diversiteit en inclusie, duurzame inzetbaarheid, professionalisering en social return. We beheersen het HR spectrum maar kiezen de krenten uit de pap. Wij helpen u met het opzetten van een andere “bril”  een creatief proces dat wij samen aangaan. 

Wij voegen waarde toe aan HR afdelingen door professionals te betrekken bij de adviezen en het proces. Daarmee waarborgen wij een duurzaam resultaat. 

UW HR AMBITIE IS DE STIP OP DE HORIZON, SAMEN REALISEREN WIJ EEN PASSENDE EN KLANTSPECIFIEKE OPLOSSING.

Sleutelwoorden in onze dienstverlening zijn integriteit, deskundigheid en resultaatgerichtheid. Wij hebben een persoonlijke en professionele benadering en bovenal plezier in ons vak. We gaan voor een duurzaam resultaat, waarbij wij werken met hoofd, hart en handen.  In onze benadering gaan we uit van maatwerk: elk mens is uniek en iedereen telt mee.