Business Netwerk

Unieke mensen verdienen bijzondere producten en diensten.

Wat is het Business Netwerk?

Wij verlenen makelaarsdiensten om uw organisatie en uitvaart een uniek karakter te geven. Onze diensten zijn vooral gericht op nieuwe klantengroepen die hun eigen cultuur terug willen zien in hun uitvaart. Bent u er aan toe om een stap te zetten naar inclusief ketenpartnerschap? 

Neem deel aan onze Business Netwerk

Door deelname aan het Business Netwerk koopt u een aantal zaken in. Wij zorgen ervoor dat u toegang krijgt tot een breed netwerk aan multiculturele producten en diensten. Heeft u een dienst nodig dan neemt u eenvoudig contact met ons op, wij geven advies en zorgen voor het contact.

Ontmoeting met andere ondernemers

Het Business Netwerk is een mooie gelegenheid voor ontmoeting met andere ondernemers en uitbreiding van uw netwerk. Daarvoor organiseert Uitvaart Divers jaarlijks een inspirerende bijeenkomst waar diversiteit in uitvaartmogelijkheden centraal staan.

Deelname aan activiteiten

Als laatste bieden wij inclusieve ondernemers de unieke kans om in Suriname kennis te maken met uitvaartrituelen van verschillende culturen. U wordt ondergedompeld en neemt deel aan inspirerende masterclasses. De eerstvolgende trip vindt, onder voorbehoud, in 2022 plaats. Neem voor meer informatie contact met ons op en hou onze events in de gaten.

Meld u aan voor het Business Netwerk

Met uw deelname ondersteunt u ondernemers die duurzame projecten uitvoeren. Dit jaar is B-Unified één van de projecten die wij ondersteunen. Lever je diensten en wil je gebruik maken van onze makelaarsservice? Vraag naar de voorwaarden en word lid.