Leiderschap Programma

Verschil omarmen vraagt inclusief leiderschap

Leiders van overmorgen zien verschillen bij mensen en ondersteunen bij het managen hiervan zodat ieders unieke talent benut wordt.

Deze leiders zijn er niet van de een op de andere dag, daar moet je in investeren. Om hier succesvol mee aan de slag te gaan en daadwerkelijk de stap te kunnen zetten van diversiteit naar inclusie, moet het een volwaardig onderdeel van de organisatie worden. Dit betekent dat iedereen in de organisatie meetelt en een rol heeft.

Het Leiderschap Programma leert leiders zich te verhouden tot diversiteit en inclusie, de kracht van diversiteit in team te benutten en te zorgen voor verbinding met klanten. Daarnaast daagt het programma leiders uit om pionierskracht in te zetten en daarmee een boost te geven aan de veranderingen die spelen.

Het creëren van een inclusieve cultuur vraagt transformationeel leiderschap, culturele sensitiviteit, lef en doorzettingsvermogen. Dat zijn grote begrippen die we in fases in groepsverband en individueel oppakken. Het Incompany leiderschapsprogramma is nooit standaard. Dit is maatwerk op basis van uw vraagstuk en uitdagingen. We sluiten aan bij uw strategie, waarden en waar gewenst bij de door u gebruikte instrumenten en tools. Uw visie op leiderschap is ons uitgangspunt. Omdat iedereen uniek is en de organisatiefase bepalend voor de aanpak, starten alle trajecten met een persoonlijk intake gesprek. 

Diversiteit en inclusie binnen de organisatie

Diversiteit is een feit, inclusie een keuze

Duurzame Inzetbaarheid en Vitaliteit

Een veilige, gezonde, vitale en betrokken omgeving

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en SROI

Balans People, Planet en
Profit

Leven Lang Ontwikkelen

Ontwikkelen van wieg tot graf ​

Het Leiderschap Programma

Level up!

Duurzame Bloemen Platform

Geef bloemen een tweede leven

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie over een van onze diensten? Neem dan contact op met Uitvaart Divers. De consultants staan voor u klaar!

Vul het formulier in!