Leven Lang Ontwikkelen

Ontwikkelen van wieg tot graf ​

Leren en ontwikkelen als basis voor professionalisering en verandering.

Om goed inzetbaar te blijven op de arbeidsmarkt, in de organisatie en functie, is het belangrijk om blijvend te ontwikkelen. Als organisatie bepaal je de juiste richting en kijkt of je de juiste dingen aan het doen bent. Dit alles natuurlijk binnen het licht van onze steeds sneller veranderende context. Het vermogen om mee te bewegen start bij de professional – die élke dag moet kunnen leren van de praktijk. En bij teams die samen de klus klaren om steeds weer te excelleren.

Samen onderzoeken we of ontwikkelactiviteiten in verbinding staan met de strategische koers van de organisatie en of dit aansluit bij de dagelijkse praktijk van medewerkers en klanten. We gaan op zoek naar talenten en ambities van medewerkers en teams. 

Wij leiden op om nieuwe doelgroepen te bedienen. Onze trainingen vinden plaats in de praktijk, op de werkvloer. Incompany betekent letterlijk in het bedrijf op de werkvloer. Waar kernwaarden en klantwaarden samen komen. Deze vorm van hybride leren is uniek in de uitvaartbranche.  Daarmee onderscheiden wij ons van andere opleiders.

De manier waarop we dat doen:

  • We zorgen ervoor dat inzichten meegenomen én toegepast kunnen worden in de praktijk.
  • We blijven in contact, en monitoren de vooruitgang.
  • We zijn er om te reflecteren en de puntjes op de i te zetten. Leren is een proces met vallen en opstaan.

Huisacademies, curriculum ontwikkeling en gastlessen 

Onder een huisacademie verstaan we een interne academie, expertise-, kennis- of opleidingscentrum behorend bij een organisatie, of opleidingsinstituut die professionaliseringsactiviteiten organiseert voor haar medewerkers. Wij ontwikkelen opleidingen en verzorgen (gast)lessen voor organisaties in de uitvaartbranche en aanverwante ketenpartners als de zorgsector. Onze opleidingsroutes en keuzes naar het beroep uitvaartverzorger hebben een divers karakter en zijn gericht op competenties die nodig zijn voor het bedienen van bevolkingsgroepen in de grote steden. 

Diversiteit en inclusie binnen de organisatie

Diversiteit is een feit, inclusie een keuze

Duurzame Inzetbaarheid en Vitaliteit

Een veilige, gezonde, vitale en betrokken omgeving

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en SROI

Balans People, Planet en
Profit

Leven Lang Ontwikkelen

Ontwikkelen van wieg tot graf ​

Het Leiderschap Programma

Level up!

Duurzame Bloemen Platform

Geef bloemen een tweede leven

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie over een van onze diensten? Neem dan contact op met Uitvaart Divers. De consultants staan voor u klaar!

Vul het formulier in!