Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Balans People, Planet en Profit

Onze samenleving verandert, zo ook de behoefte naar milieuvriendelijke uitvaarten.

We worden ons steeds meer bewust dat op dezelfde voet doorleven nu en straks, hier en elders, niet haalbaar is. Alleen gericht zijn op economische groei is passé. De ‘game changer’ Corona en de klimaatveranderingen zenden een overduidelijke boodschap uit. De Sustainable Development Goals of Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG’s) van de VN zijn zeventien doelen om van de wereld een betere plek te maken in 2030. Wij starten graag in Rotterdam en ondersteunen ondernemers in de uitvaartbranche kleine stappen te zetten. Onze duurzame ontwikkeldoelen krijgen vorm in onderstaande projecten:

  1. Werkgelegenheid & arbeidsparticipatie stimuleren voor werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij zijn bedreven in het creëren van Garantiebanen.
  2. Social Return on Investment waaronder maatschappelijke projecten voor de gemeenschap.
  3. Circulaire Economie voor bloemen stimuleren door ketensamenwerking te initiëren. Bloemen krijgen een tweede leven op het graf van een dierbare. 
  4. Professionalisering van medewerkers in de uitvaartbranche door het opzetten van een kenniscentrum. We betrekken scholen en instellingen om samen te werken aan het onderwerp LEVEN LANG ONTWIKKELEN.
  5. Onze dienstverlening is gericht op het betaalbaar maken en houden van uitvaarten. Dit doen we door eerlijke offertes aan te bieden en nabestaanden te informeren.

 MVO-beleid op de kaart zetten, wij denken graag mee.

 

Diversiteit en inclusie binnen de organisatie

Diversiteit is een feit, inclusie een keuze

Duurzame Inzetbaarheid en Vitaliteit

Een veilige, gezonde, vitale en betrokken omgeving

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en SROI

Balans People, Planet en
Profit

Leven Lang Ontwikkelen

Ontwikkelen van wieg tot graf ​

Het Leiderschap Programma

Level up!

Duurzame Bloemen Platform

Geef bloemen een tweede leven

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie over een van onze diensten? Neem dan contact op met Uitvaart Divers. De consultants staan voor u klaar!

Vul het formulier in!