Laatste zorg door Aflegverening Rachel​

De Surinaamse bewassing uitgevoerd door een dinarivereniging.

De Surinaamse bewassing, uitgevoerd door een dinarivereniging, is een belangrijk onderdeel van een Afro-Surinaamse uitvaart.

De dinari treden op als bemiddelaars tussen leven en dood, en zorgen ervoor dat er afscheid genomen kan worden zodat de overledene kan beginnen met zijn laatste reis. De wensen van de overledene en nabestaanden staan centraal. Wij maken tradities toepasbaar en bieden diverse aanvullende diensten aan zodat u zich kunt richten op uw verlies.

Nabestaanden, kerken, curatoren, gemeenten en andere belanghebbenden kunnen contact met ons op nemen om de laatste zorg uit te voeren, wij zijn er ook voor sociale uitvaarten. Wij staan garant voor een liefdevolle behandeling van uw dierbare. 

Steeds vaker worden elementen van een Surinaamse uitvaart bij andere culturen toegepast. In overleg verzorgen wij ook bewassingen voor andere geloofsovertuigingen. We zijn opgeleid om te assisteren bij een rituele bewassing voor moslim vrouwen en we hebben contacten met Hindoestaanse afleggers. 

 

Laatste zorg door Aflegverening Rachel​

De Surinaamse bewassing uitgevoerd door een dinarivereniging.

Diversiteit in rouwrituelen

Rouwen is een bijzonder proces en ieder mens rouwt anders. U bent het vertrekpunt.

Voorlichting en workshops

Wie niet kan delen, kan ook niet vermenigvuldigen.

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie over een van onze diensten? Neem dan contact op met Uitvaart Divers. De consultants staan voor u klaar!

Vul het formulier in!